Winery Longen Schlöder / Matteo Thun & Partners

Architects: Matteo Thun & Partners
Location: Longuich,
Local Architect: Stein-Hemmes-Wirtz
Landscape Architect: Johannes Cox
Area: 600 sqm
Year: 2013
Photographs: Courtesy of Matteo Thun & Partners

From the architect. In harmony with nature, the family Longen cultivates the slopes of a Moselle Valley and can look back on a long tradition of generations.

Now they offer an idyll: an orchard – surrounded by orchards. On their property of 6,500 sqm the family provides its guests the most primary way of living that permits to enjoy the structures of a wine and fruit production, the setting of a village and to experience a life in harmony with nature.

Italian architect Matteo Thun, well known for his holistic and sustainable approach to architecture and interior design, has supported the family’s project with integral planning and implementation. Local architect Stein-Hemmes-Wirtz supervised the building process – landscape architect Johannes Cox designed the individual gardens with attention to the detail.

Embedded in fruit trees, the new vineyard houses convey the philosophy of the Longen family. Surrounded by fruit and walnut, limes and chestnuts trees, Longen’s guests live in small houses built with local stone and appearing as typical winery lodges.

Each of the 20 houses has access to a small wooden terrace and an own private garden. Some of them can be connected to ‘family-houses’. “Eatable” raspberry bushes line the gardens; the own harvest can be enjoyed on the terrace. A classic kitchen or herb garden serves as a basic shape – but when choosing a house the guest can select the type of garden – a shade garden, a simple herb-rich cottage garden, an opulent orchard, or a fragrant rose garden.

The design of the 20 square meter slate houses is pure, bright and clear. Lots of wood, plenty of white, original fabrics and natural materials determine the interior’s composition. The wooden floor connects the indoor with the terrace – a big glass door bridges inside and outside.

The project has been assigned with the “Architekturpreis Wine 2013″, conferred by the Department of the Environment, Agriculture, Nutrition, Viniculture and Forestry of Rhineland-Palatinate, the Chamber of Architects of the same state and the German Association of Viniculture.

Winery Longen Schlöder / Matteo Thun & Partners Courtesy of Matteo Thun & Partners Winery Longen Schlöder / Matteo Thun & Partners Courtesy of Matteo Thun & Partners Winery Longen Schlöder / Matteo Thun & Partners Courtesy of Matteo Thun & Partners Winery Longen Schlöder / Matteo Thun & Partners Courtesy of Matteo Thun & Partners Winery Longen Schlöder / Matteo Thun & Partners Courtesy of Matteo Thun & Partners Winery Longen Schlöder / Matteo Thun & Partners Courtesy of Matteo Thun & Partners Winery Longen Schlöder / Matteo Thun & Partners Courtesy of Matteo Thun & Partners Winery Longen Schlöder / Matteo Thun & Partners Courtesy of Matteo Thun & Partners Winery Longen Schlöder / Matteo Thun & Partners Courtesy of Matteo Thun & Partners Winery Longen Schlöder / Matteo Thun & Partners Courtesy of Matteo Thun & Partners Winery Longen Schlöder / Matteo Thun & Partners Sketch

The Secrets of Liars — How to Detect an Internet Solar Energy Scam

HY8RRYTQ2CVZ
how to detect internet scam 1All I was trying to do was find some football scores on Yahoo the other day when I saw it. I don't go looking for this stuff, and when I do see it, I try to ignore it. But this one clotheslined me with an unfair term. That's the ad in question to the left. Have you seen it? I probably shouldn't tell you the name of the website, but the kryptonite term that made my fingers go apoplectic was 'free energy.' Seeing it capitalized intensified the effect. And the photo! Is that a diseased wireless router robot surrendering its secrets to me? Of course I had to click. I willingly undertook the pain and agony of going in there because if writing this blog has taught me anything, it's that a good blogger has to have a healthy messiah complex. Can't you see? If not for me, you wouldn't know that you're about to be eaten alive by patent trolls while you sleep, that you're making terrible mistakes with your garage, or that the USGBC wants to force you to live in an all-glass, LEED-certified home.

Two copywriting secrets

Because I do a lot of writing and my underlying goal is for it to help my business, I read stuff about copywriting. Writing copy to sell stuff online is a huge industry, but the basic principles have been known for a long time. Copywriters have a lot of tricks to get your attention and to make you buy, but not all of them follow the advice of Peter Parker (a.k.
how to detect internet scam 2b
how to detect internet scam 8
how to detect internet scam 21
how to detect internet scam 25
Continue reading "The Secrets of Liars — How to Detect an Internet Solar Energy Scam"

North Presbyterian Church / SILO AR+D

Architects: SILO AR+D
Location: Cleveland, Ohio,
Principal: Marc Manack AIA
Project Architect: Kurt Weaver AIA
Project Designer: Charles Chambers LEED AP
Area: 455 sqm
Year: 2013
Photographs: Pease Photography

From the architect. North Presbyterian Church houses a unique congregation in urban Cleveland. With dwindling or relocated congregations, urban churches from a variety of denominations (including Presbyterian) are being closed and decommissioned at a staggering rate within Cleveland’s urban core. With a congregation from diverse socioeconomic and spiritual backgrounds, North Church has fought to continue its ministry within the blighted neighborhood it calls home. To sustain its ministry, North Church made the choice to move out of its over-sized and costly to maintain historic building. The congregation functions on a shoestring budget funded largely by donations from partner churches, thus the new facility had to be extremely low cost to build, operate, and maintain.

The site for the new North Church is an existing abandoned industrial warehouse building where the church is strategically collocated with a series of affiliated nonprofit social organizations. North Church desired to have a unique, distinguishable, and inviting image within the larger complex. Spatial limitations in the existing building meant the sanctuary was required to be shared space with all tenants providing large meeting and assembly spaces divisible by movable partitions.

The architecture capitalizes on the multi-purpose function of the sanctuary to enhance the spatial qualities that characterize sacred worship space (symmetry, volume, indirect natural light). Conceived as a hybrid canopy/cathedral, the ceiling surface undulates to create a series of vaults that maximize the spatial volume available while simultaneously concealing the appearance of hardware and headers required for the movable partitions. Clad in a durable bamboo resin material used in the construction of skate board parks, the faceted ceiling panels are subdivided into an animated triangular pattern that accommodates lighting, HVAC, and sprinkler systems. To maximize material economy and fabrication, a limited amount of triangular tile shapes repeat in a variety of patterns throughout. Reflective colored panels are introduced that echo the stained glass windows from the church’s former home.

North Presbyterian Church / SILO AR+D © Pease Photography North Presbyterian Church / SILO AR+D © Pease Photography North Presbyterian Church / SILO AR+D © Pease Photography North Presbyterian Church / SILO AR+D © Pease Photography North Presbyterian Church / SILO AR+D © Pease Photography North Presbyterian Church / SILO AR+D © Pease Photography North Presbyterian Church / SILO AR+D Plan North Presbyterian Church / SILO AR+D Site Plan North Presbyterian Church / SILO AR+D Diagram North Presbyterian Church / SILO AR+D Section

—Scape Adaptors: Maria Alessandra Segantini Lecture at Columbia

Maria Alessandra Segantini, principal of C+S Architects will be giving a lecture on Thursday, September 19, 1:00pm at Columbia GSAPP, . The lecture, called -Scape Adaptors, will be introduced by Kenneth Frampton.

More information can be found here.

Hotel del Valle Spa – Rinconada / Estudio Larraín

Architects: Estudio Larraín
Location: , Valparaíso Region, Chile
Project Architects: Rodrigo Larraín Gálvez, Rodrigo Larraín Illanes
Collaborators: Alonso de Orbegoso, Nicolás Yates, Francisca Rossel
Project Area: 1,422 sqm
Project Year: 2011
Photographs: Rodrigo Larraín Illanes

Client: Enjoy
Construction: Salfa
Structures: Rodrigo Concha
Technical Inspection: Cruz y Dávila
Lighting: Mónica Pérez & Asociados

From the architect. The architecture of the building reflects not only the topography, as it is located on a hill with a steep slope, but also the program of the building.

There are more public areas that are more lit and connected with the environment, and others where quiet and relaxation is required, are darker and more private.

As a response to these requirements, the building was designed in two levels offset from one another. The upper level was designed as if a fold broke off of the hill, generating a space between, a balcony that extends out over the surrounding hills. At this level there are pools, a gym and a small cafeteria.

Instead the lower level, which houses the spa areas, is more airtight, more intimate, a space “inside the hill” and rock. This place gives the feeling of being in a cave, where the views are controlled, fragmented, dominated by shadows and the sound of water pouring from the walls.

The building is located part outside and part inside the hill.

On the upper level there are two courtyards with forms that break the geometry in plan, a rectangular “canvas” which further strengthens the idea of inhabiting a space between the hills and where the sky is particularly relevant.

At the same time, these intermediate spaces create distorted perspectives in all directions.

The offset between these two volumes generated a “crack” which houses the circulation of the lower volume, which runs along a stone wall where water falls from the pool on the upper volume.

Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín © Rodrigo Larraín Illanes Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín © Rodrigo Larraín Illanes Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín © Rodrigo Larraín Illanes Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín © Rodrigo Larraín Illanes Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín © Rodrigo Larraín Illanes Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín © Rodrigo Larraín Illanes Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín © Rodrigo Larraín Illanes Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín © Rodrigo Larraín Illanes Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín © Rodrigo Larraín Illanes Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín © Rodrigo Larraín Illanes Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín © Rodrigo Larraín Illanes Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín © Rodrigo Larraín Illanes Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín Roof Plan Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín Plan Level -3 Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín Plan Level -4 Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín Courtyard diagram Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín Courtyard diagram Spa Hotel del Valle - Rinconada / Estudio Larraín Section

Court OKs Forfeiture Of New York Building With Ties To Iran

A decision by a federal judge paves the way for the forfeiture of a 36-story Manhattan building that the U.S. alleges is secretly owned and controlled by the government of Iran. The court agreed with the United States Attorney for the Southern District of New York that the owners are a front for the Iranian government and therefore in violation of the International Emergency Economic Powers Act, which restricts commerce with Iran.